Belastingformulier invullen

Belastingformulier invullen
Belastingformulier invullen

Ziet u op tegen het invullen van uw belastingaangifte?

Voor veel mensen is het een jaarlijks terugkerend probleem, het invullen van de belastingaangifte. Een belastingformulier invullen kan erg lastig zijn en vaak kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken. Dan staat een een dienstverlener van Zorgsaam voor u klaar om u hierbij te helpen. De dienstverleners van Zorgsaam kunnen u helpen met het invullen van uw belastingaangifte of zelfs de hele aangifte voor u doen. Het moet dan wel gaan om een eenvoudige aangifte die maximaal twee uur in beslag neemt.

Dienstverlener inschakelen

Een telefoontje naar Zorgsaam is voldoende. Uw telefoonnummer wordt door de medewerker van Zorgsaam doorgegeven aan een van onze dienstverleners. Deze neemt telefonisch contact met u op om een afspraak te maken. Er wordt wel van u verwacht, dat u de benodigde informatie van te voren verzamelt, zoals loonstroken, uitkeringsoverzichten, bankgegevens en dergelijke.

Alleen leden kunnen van deze dienst gebruik maken.

De kosten bedragen € 17,- per uur.

Wilt u gebruik maken van een van onze diensten, dan kunt u het contactformulier gemaksdiensten opsturen. Deze vindt u aan de rechterkant van deze pagina.