Webshop Dienst aanvragen Lid worden

Demonstratiedagen en een lezing in april bij Zorgsaam

Voor leden en ander belangstellenden heeft Zorgsaam in april een gevarieerd programma. Tijdens de demonstratiedagen bent u welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. 

 

Dinsdag 17 april

  • Comfortabel en veilig douchen? Dat kan met de Kinemagic, een inloopdouche die in één dag wordt gemonteerd.
  • Zorgsaam presenteert haar rollators. We delen onze ervaringen voor een goed advies aan u. Er is ledenvoordeel op de meest verkochte rollators.
  • Demonstratie van hoog-laag bedden met actieprijzen voor leden.

Woensdag 18 april: Lezing uitvaart en de notaris

Marinka de Haan Persoonlijke Uitvaartverzorging en Notariskantoor Tesink-Van Dooren verzorgen samen bij Zorgsaam een informatieve lezing over uiteenlopende zaken rond een overlijden. De lezing is op woensdag 18 april van 15.30 - 17.00 uur aan de Regentesselaan 2 in Apeldoorn.

Donderdag 19 april

  • Demonstratie van SimPC: veilig en makkelijk internetten met een computer of tablet? SimPC maakt dat mogelijk. Lees hier de ervaringen van SimPC gebruikers. Via een druk op de knop binnen een paar seconden overal contact met een alarmcentrale? LifeSave biedt het nieuwste model personenalarmring. Makkelijk in gebruik, voor thuis en buiten de deur. Uitproberen kan in de winkel van Zorgsaam. Lees hier meer over het gebruik en de voordelen van LifeSave.
19 april 2018
  • Overige agendapunten
Word nu lid!

Leden krijgen extra voordeel in onze winkel en bij onze partners.

Word Lid