Webshop Dienst aanvragen Lid worden

De nieuwe generatie rollators bij Zorgsaam

De nieuwe generatie: minder gewicht en meer comfort. Te zien in de Zorgsaam winkel op 12 en 14 maart. Een ruim assortiment rollators van verschillende merken, maten, kleuren, perfect af te stellen op uw wensen, eenvoudig opvouwbaar en comfortabel in het gebruik. Bekijk de rollators in onze winkel en ervaar zelf het gemak van deze nieuwe collectie. 


Gratis keuring 

Op 12 en 14 maart keuren we in de winkel van Zorgsaam gratis uw rollator. Neem uw huidige rollator mee voor een check. Kleine reparaties worden kosteloos gedaan. 


Hoe slim wordt de rollator?

Een ‘slimme’ rollator is de allernieuwste ontwikkeling. Er zijn inmiddels rollators die remmen wanneer de weg daalt en wielaandrijving hebben die helpt wanneer de weg stijgt. De rollator heeft verlichting, een ingebouwde SOS-knop in de handvaten, GPS en een anti-diefstalalarm. Of een rollator die obstakels signaleert en die uw houding tijdens het lopen continue corrigeert waardoor de kans op vallen klein is. Benieuwd wat de slimme rollators nog meer kunnen? U bent van harte welkom in de winkel van Zorgsaam voor een kijkje in de toekomst. Bekijk hier de Ello.


17 maart 2019
ello
  • Overige agendapunten
Word nu lid!

Leden krijgen extra voordeel in onze winkel en bij onze partners.

Word Lid