Webshop Dienst aanvragen Lid worden

Klussendienst

Klussendienst Zorgsaam
Blijft die ene klus steeds maar liggen omdat u er niet aan toe komt of omdat deze klus te lastig is? Onze klusjesmannen -en vrouwen helpen u graag met het ophangen van een lamp of schilderij, of bijvoorbeeld het repareren van uw tuinhek. Voor grote klussen, zoals het behangen van een kamer of klussen op het gebied van elektriciteit kunt u bij de partners van Zorgsaam terecht, vaak met mooie kortingen.

De dienstverleners van Zorgsaam helpen u graag met het ophangen van een schilderij of boekenplank, het vervangen van een lamp, het repareren van een lekkende kraan of een kapot tuinhek. Onze dienstverleners zijn zeer bekwaam, maar mocht een klus toch te groot zijn, dan verwijzen wij u door naar één van de klusbedrijven, waar leden van Zorgsaam een aantrekkelijke korting ontvangen. 

Aanvragen klussendienst via Zorgsaam
Neem contact op met Zorgsaam en beschrijf de werkzaamheden, waarbij de dienstverlener u kan helpen. Geef ook aan of er voldoende gereedschap aanwezig is. Uw naam en telefoonnummer worden doorgegeven aan de dienstverlener, die zelf contact met u zal opnemen om een afspraak te maken. 

Tarief
Voor het inzetten van de klussendienst gelden de volgende tarieven: 

Uurtarief  € 17,75

Alleen leden kunnen gebruik maken van deze dienst. Indien u annuleert, nadat uw aanvraag bij Zorgsaam is verwerkt, worden er annuleringskosten in rekening gebracht. 

Contact
Wilt u gebruik maken of heeft u nog vragen over deze dienst,  dan kunt u telefonisch contact opnemen of onderstaand formulier invullen.


Vul hier uw volledige naam in

Vast of mobiel telefoonnummer