Webshop Dienst aanvragen Lid worden

Particuliere Huishoudelijke Hulp

Hulp in de huishouding nodig?
Is uw huis toe aan een grote schoonmaak? Of zoekt u juist wekelijks ondersteuning met diverse huishoudelijke klussen?  Of heeft u geen WMO-indicatie van de gemeente gekregen en heeft u toch huishoudelijke hulp nodig? Dan kunt u ook bij Zorgsaam terecht. De huishoudelijke hulpen van Zorgsaam helpen u graag. 

Huishoudelijke hulp via Zorgsaam
De huishoudelijke hulp kan u helpen met de dagelijkse werkzaamheden in huis, zoals schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, bedden verschonen, verzorging van de was, ramen wassen en strijken. 

Voordelen
De voordelen van particuliere huishoudelijke hulp via Zorgsaam:

  • Zorgsaam regelt de werving en selectie
  • Betrouwbare hulpen
  • Aandacht voor uw persoonlijke wensen
  • Altijd een eerste kennismaking
  • Continuïteit; vervanging bij ziekte en vakantie

Aanvragen huishoudelijke hulp via Zorgsaam
Neem contact op met Zorgsaam en geef een beschrijving van de werkzaamheden die er gedaan moeten worden en een indicatie van het aantal uren per keer. De medewerker van Zorgsaam gaat voor u op zoek naar een huishoudelijke hulp, bij voorkeur woonachtig bij u in de buurt/wijk.  Zodra er een hulp is gevonden, zal  deze contact met u opnemen voor een kennismaking. 

Tarief
Voor het inzetten van particuliere huishoudelijke hulp  via  Zorgsaam geldt het volgende tarief:
Uurtarief           € 17,75 (Minimaal 2 uur per keer)

N.B.  Dit wordt niet vergoed vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) of het PGB (Persoons Gebonden Budget). Alleen leden kunnen gebruik maken van deze dienst. 

Contact
Wilt u gebruik maken of heeft u nog vragen over deze dienst,  dan kunt u telefonisch contact opnemen of onderstaand formulier invullen.


Vul hier uw volledige naam in

Vast of mobiel telefoonnummer