Webshop Dienst aanvragen Lid worden

Vervoer

Chauffeurs van Zorgsaam
Kunt u door een lichamelijke of sociale beperking geen gebruik maken van het openbaar vervoer of een taxi? Dan staat een chauffeur van Zorgsaam voor u klaar. Onze chauffeurs halen u op en brengen u naar uw bestemming dichtbij, maar ook binnen heel Nederland.

Halen en brengen
De chauffeur van Zorgsaam brengt u naar de huisarts of het ziekenhuis, gaat als het nodig is met u mee, wacht tot u klaar bent en brengt u weer naar huis.

Aanvragen vervoer via Zorgsaam
Om gebruik te kunnen maken van deze dienst, dient u eerst een 5-rittenkaart aan te vragen bij Zorgsaam. Met deze kaart bent u verzekerd van 5x bemiddeling bij individueel vervoer en/of boodschappen.

Neem minimaal 2 werkdagen van te voren contact op met Zorgsaam en geef aan waar en hoe laat u opgehaald wilt worden en waar u naar toe gebracht wil worden. U geeft dan ook aan of de dienstverlener op u moet wachten voor de terugreis. Zodra de medewerker van Zorgsaam een dienstverlener heeft gevonden wordt u hiervan op de hoogte gesteld. 

Tarief vervoer via Zorgsaam
5-ritten kaart                     € 7,50

Reiskostenvergoeding    € 0,38 per kilometer (minimale vergoeding € 5,- per rit)

Wachttarief                        € 2,50 per uur ( 1e uur gratis)

De kosten voor de vervoersdienst van Zorgsaam kunt u niet declareren bij uw ziektekostenverzekering. Alleen leden kunnen gebruik maken van deze dienst. 

ZONNEBLOEM

Mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel, kunnen vaak zelf niet bepalen hoe laat ze ergens heen gaan en met wie. Laat staan dat ze spontaan kunnen beslissen later naar huis te gaan, omdat het nog zo gezellig is. De Zonnebloem startte daarom met het verhuren van Zonnebloemauto's, aangepaste personenauto's voor rolstoel- en scootmobielgebruikers. Zo is er nooit meer gedoe om over vervoer te beschikken. De verhuurlocaties van de Zonnebloemauto worden steeds verder uitgebreid door heel Nederland, met uiteindelijk doel dat er voor iedereen één dichtbij is. In Apeldoorn is de Zonnebloemauto nu te huur vanuit Zorgsaam, Regentesselaan 2 in Apeldoorn. Alle informatie over de Zonnebloemauto en verhuurlocaties is te vinden op www.zonnebloem.nl/zonnebloemautoContact
Wilt u gebruik maken of heeft u nog vragen over deze dienst,  dan kunt u telefonisch contact opnemen of onderstaand formulier invullen.


Vul hier uw volledige naam in

Vast of mobiel telefoonnummer