Webshop Dienst aanvragen Lid worden

De 'slimme' rollator: uitproberen kan bij Zorgsaam

Op dinsdag 12 en donderdag 14 maart presenteert Zorgsaam haar nieuwe collectie rollators. Graag nodigen wij u uit om deze bijzondere collectie in de winkel van Zorgsaam te komen bekijken. Uw rollator laten keuren is deze twee dagen gratis.

De nieuwe generatie: minder gewicht en meer comfort 

In de Zorgsaam winkel vindt u een ruim assortiment rollators van verschillende merken. De moderne rollators zijn lichter, verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, perfect af te stellen op uw wensen, eenvoudig opvouwbaar en bieden veel comfort in het gebruik. Exclusief bij Zorgsaam zijn er op 12 en 14 maart twee slimme rollators te bekijken. Bezoek de winkel en ervaar zelf het gemak en de mogelijkheden van deze nieuwe collectie. 

Keuring 

Op 12 en 14 maart keuren we in de winkel van Zorgsaam gratis uw rollator. Neem uw huidige rollator mee voor een check. Kleine reparaties worden kosteloos gedaan. 

Hoe slim wordt de rollator?

Een ‘slimme’ rollator is de allernieuwste ontwikkeling. Er zijn inmiddels rollators die remmen wanneer de weg daalt en wielaandrijving hebben die helpt wanneer de weg stijgt. De rollator heeft verlichting, een ingebouwde SOS-knop in de handvaten, GPS en een anti-diefstalalarm. Of een rollator die obstakels signaleert en die uw houding tijdens het lopen continue corrigeert waardoor de kans op vallen klein is. Benieuwd wat de slimme rollators nog meer kunnen? U bent van harte welkom in de winkel van Zorgsaam voor een kijkje in de toekomst. 

Ons adres: Regentesselaan 2 in Apeldoorn. Parkeren kan achter het pand en de koffie staat klaar.