Webshop Dienst aanvragen Lid worden

Demonstratiedagen in juli

Op donderdag 12 juli, dinsdag 17 juli en donderdag 19 juli is er in de winkel van Zorgsaam extra aandacht voor een aantal producten. Veelal met mooie zomerkortingen.


Donderdag 12 juli                       

Hoog/Laag bedden: slapen naar uw wensen. Bekijk de bedden Just in Sky en Happy Day in onze winkel. Er op uit met een scootmobiel? Bekijk de Breeze C3 en de Breeze C4. Ze worden thuis afgeleverd. Rijklaar met een mooie zomerkorting! Check uw gezondheid; laat uw bloeddruk meten. Gemak in huis? Alles over onze trapliften. Maar liefst 10% korting bij onze leveranciers thyssenkrupp en Otolift 

Dinsdag 17 juli                                

Veilig douchen met de inloopdouche Kinemagic. Sta-op-stoelen met veel voordeel. Er zijn actieprijzen onder andere op de fauteuil Bo, de Bellino en de Inge.   Vitra V-care douchetoilet en de Plieger verhoogd toilet staan in onze winkel. Deze nieuwe modellen combineren gemak en comfort met een eigentijds design.

Donderdag 19 juli                                 

Hoog/Laag bedden: slapen naar uw wensen. Bekijk de bedden Just in Sky en Happy Day in onze winkel. Er op uit met een scootmobiel? Bekijk de Breeze C3 en de Breeze C4. Ze worden thuis afgeleverd. Rijklaar met een mooie zomerkorting!