Webshop Dienst aanvragen Lid worden

17 april: een inloopdouche met introductiekorting

De winkel van Zorgsaam zet haar deuren in april op een aantal dagen open voor demonstraties. Op een ontspannen wijze kunt u van 10.00 tot 16.00 uur in de winkel kennis komen maken met het aanbod van Zorgsaam. Op 17 april demonstreert Zorgsaam de nieuwe inloopdouche. De leverancier geeft uitleg over de mogelijkheden om in 1 dag een veilige en comfortabele douche te plaatsen. De introductiekorting kan oplopen tot € 400. Voor leden van Zorgsaam is er komt daar nog eens 5% extra korting bij! 


Dinsdag 17 april

  • Comfortabel en veilig douchen? Met een lage instap, antislip vloer en voorzien van veiligheidsglas? Dat kan met de Kinemagic, een inloopdouche die 1 dag wordt gemonteerd. De introductiekorting kan oplopen tot € 400. Voor leden van Zorgsaam is er komt daar nog eens 5% extra korting bij!  In de winkel staat het model Serenite. De ledenprijs is €4659,- inclusief ledenkorting (exclusief montage)
  • Zorgsaam presenteert haar rollators. We delen onze ervaringen voor een goed advies aan u. Er is voordeel voor leden op de meest verkochte rollators
  • Demonstratie van hoog-laag bedden met actieprijzen voor leden 


De inloopdouche
Word nu lid!

Leden krijgen extra voordeel in onze winkel en bij onze partners.

Word Lid