Webshop Dienst aanvragen Lid worden

Zonnebloem auto te huur vanuit Zorgsaam

De verhuurlocaties van de Zonnebloemauto worden steeds verder uitgebreid door heel Nederland. In Apeldoorn is de Zonnebloemauto nu ook te huur vanuit Zorgsaam, Regentesselaan 2 in Apeldoorn. 

Mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel, kunnen vaak zelf niet bepalen hoe laat ze ergens heen gaan en met wie. Laat staan dat ze spontaan kunnen beslissen later naar huis te gaan, omdat het nog zo gezellig is. De Zonnebloem startte daarom met het verhuren van Zonnebloemauto's, aangepaste personenauto's voor rolstoel- en scootmobielgebruikers. Zo is er nooit meer gedoe om over vervoer te beschikken. 

Inmiddels rijden er al bijna 40 Zonnebloemauto's, verdeeld over Nederland. De Zonnebloemauto is een comfortabele rolstoelauto, waar naast de persoon in de (elektrische) rolstoel nog plaats is voor vier andere personen (inclusief bestuurder). Zo kun je gezellig met familie of vrienden op stap. 

Huren

Om als rolstoel- of scootmobielgebruiker de auto te kunnen huren, kan de huurder via www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto een pas aanvragen. Deze pas kost eenmalig 10 euro. Het huren van de Zonnebloemauto kost 40 euro per dag. Hierbij zijn de eerste 100 kilometer inbegrepen, elke extra kilometer kost 0,20 eurocent. De brandstofkosten zijn exclusief. Je krijgt de auto volgetankt mee en levert de auto weer volgetankt in.

Vrijwillige chauffeurs

Soms beschikt een huurder van de Zonnebloemauto niet over een vriend of familielid die de auto kan besturen. Daarom heeft de Zonnebloem een pool van vrijwillige chauffeurs. Iedere huurder kan daar een beroep op doen. 

Verhuurlocaties

De verhuurlocaties van de Zonnebloemauto worden steeds verder uitgebreid door heel Nederland, met uiteindelijk doel dat er voor iedereen één dichtbij is. In Apeldoorn is de Zonnebloemauto nu te huur vanuit Zorgsaam, Regentesselaan 2 in Apeldoorn. Alle informatie over de Zonnebloemauto en verhuurlocaties is te vinden op www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto

Meer informatie? 

Kijk voor meer informatie over de Zonnebloemauto op www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto/reserveren

Meer informatie over de verhuurlocatie in Apeldoorn vindt u op www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto/verhuurlocaties/apeldoorn


Een dagje weg met de Zonnebloemauto