Webshop Dienst aanvragen Lid worden

Over Zorgsaam

Zelfstandig leven, dat wil iedereen. Maar soms gaat dat minder gemakkelijk dan voorheen. Kruisvereniging Zorgsaam staat u met raad en daad bij. Door middelen van gemaksdiensten, praktische adviezen, uitleen van gratis loophulpmiddelen en laagdrempelige spreekuren op het gebied van gezondheid en welzijn. 

Leden voor leden
Zorgsaam bestaat voor en door de leden. Als vereniging verbindt zij zich aan initiatieven die in het werkgebied ontstaan nu de participatiesamenleving vormt krijgt. Daar waar de overheid zich terugtrekt en voorzieningen verdwijnen, ondersteunt en faciliteert Zorgsaam. 

Onze samenwerking met zorgvuldig gekozen partners biedt leden voordeel en gemak. Dat geldt ook voor de Zorgsaam Winkel waar talloze hulpmiddelen te vinden zijn, die het dagelijks leven vereenvoudigen. Zodat u onbezorgd kunt leven. 

De organisatie

Kruisvereniging Zorgsaam is een vereniging met leden en een bestuur. De Algemene Ledenvergadering benoemd uit de leden het bestuur. Slechts personen die tevens lid zijn van de Raad van Bestuur van Atlant Zorggroep, kunnen bestuurslid zijn van Kruisvereniging Zorgsaam. De dagelijkse leiding van de werkorganisatie is in handen van de Algemeen Manager. Het management laat zich bijstaan door een Adviesraad die bestaat uit leden van Kruisvereniging Zorgsaam.    

Word nu lid!

Leden krijgen extra voordeel in onze winkel en bij onze partners.

Word Lid